Zwangerschapspilates

Bewegen tijdens de zwangerschap

Denk je over een cursus of begeleiding om verantwoord te bewegen tijdens je zwangerschap? Wil jij je op een actieve manier voorbereiden op de bevalling en het herstel daarna? Wil je lekker fit zijn en blijven tijdens je zwangerschap? Doe mee met onze les voor zwangeren!

Na de zwangerschap kom je weer lekker snel in shape met Pilates, hierbij train voor een optimaal herstel van je core spieren en bekkenbodem.

Zwangerschapspilates in Vlaardingen

Tijdens de zwangerschap verandert er van alles in je lichaam. Pilates is een mooie manier om je lichaam hierbij in balans te houden. Op een leuke manier train je de stabiliserende spieren rond het bekkengebied en houd je je lijf soepel en sterk.  

Tegelijkertijd werk je met de Pilates methode aan een goede houding en voorkom je bekkenpijn, rugklachten en bekkenbodemklachten. De pilatesoefeningen zijn veilig om te doen in elk trimester. Tevens bieden we jullie iedere 4-6 weken een partnerles aan. Voor deze partnerles kun je je los aanmelden. Met onze zwangerschapslessen bereid je je fysiek en mentaal optimaal voor!

Deelnemen

We kiezen voor kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Je kunt al deelnemen vanaf 12 weken zwangerschap en doorgaan zolang dat goed voelt. De lessen vinden vanaf oktober 2020 plaats in Kade40, iedere dinsdag van 19.30 – 20.30 uur. De lessen zijn ook te volgen via onze Zoom live stream. In de schoolvakanties is er geen les. Bij voldoende aanmeldingen zal er in december een nieuwe extra les pilates voor zwangeren starten!

Kosten en aanmelden

De kosten voor de wekelijkse les zijn 50 euro per maand (€12,50 per les). Hierbij geldt een halve maand opzegtermijn. In verband met de schoolvakanties is het abonnementsgeld 37,50 euro in december (kerstvakantie). 

Wil je je een keer meedoen? Een proefles kost 10 euro. Neem contact op met Josée van der Kooij, ZwangerFit docent en Pilatesdocent. 


 

 

Change happens through movement and movement heals

Joseph Pilates