Statiek de kunst van het bewegen

De term statiek betekent letterlijk de leer van het evenwicht, stand en houding.
Josée staat met Statiek voor kwaliteit in bewegen, persoonlijke aandacht en plezier. Op een ongedwongen manier het beste uit je lijf halen!

Oefentherapeut Cesar, Pilates docent en Bekkenspecialist

Drijvende kracht achter Statiek is Josée van der Kooij.

Door haar medische achtergrond als gediplomeerd oefentherapeut Cesar en bekkenspecialist, begeleidt zij mensen op een veilige en effectieve manier.

Statiek is ontstaan vanuit de passie van Josée om mensen te trainen en te begeleiden in bewegen. Van jongs af aan is zij gegrepen door de schoonheid die in het bewegen ligt, zoals bij ballet en dans. Op de opleiding tot oefentherapeut Cesar leerde Josée door middel van anatomie en medische bewegingsleer waarom mensen bewegen zoals ze bewegen en de relatie tot bewegen bij pijn of beperkingen.

Door naar iemand te luisteren en te kijken kom je erachter wat de beweeggewoonten zijn en waar sterke en zwakke punten liggen. Om tot een verandering in je houding te komen is met aandacht bewegen, individueel of in groepen, noodzakelijk.
In Pilates en in de bewegingsleer Cesar zie je het streven naar schoonheid en harmonie in bewegen terugkomen.

Pijnvrij bewegen en bewegen met plezier

Het doel van Statiek is plezier in bewegen en (zo veel mogelijk) pijnvrij bewegen. Niet alleen tijdens het sportief bewegen, maar ook in het dagelijks leven. 

Meer informatie of contact

Wil je meer informatie over de groepslessen of nog meer weten over de mogelijkheden die Statiek biedt? Neem dan contact op met Josée via het contactformulier of per mail via info@statiek.nl. 
Josée verzorgt op verzoek ook workshops. 

 

Change happens through movement and movement heals

Joseph Pilates