Workshop Samen bevallen

Een interactieve avond samen met je partner. Met deze les van 1,5 tot 2 uur bereiden jullie je fysiek en mentaal voor op de bevalling. De les heeft als doel jullie te informeren over hoe een bevallling (in het algemeen) verloopt en geeft uitleg over de rol en beleving van de partner tijdens de bevalling. In het praktische deel gaan we aan de slag met ademhalingstechnieken, massage bij weeënpijn en houdingen om de weeën op te vangen.

Wat is eigenlijk de rol en beleving van de partner tijdens de bevalling? Tijdens deze praktische partnerles oefen je samen met de partner en krijgen zij diverse handvatten om te ondersteunen tijdens de bevalling. Samen met rust en vertrouwen de bevalling tegemoet! 

Ook ontspanningsoefeningen en mindfullnes oefeningen specifiek om pijn bij de weeën te kunnen opvangen, komen aan bod. Dit alles onder deskundige begeleiding van verloskundige Tabitha Kabboord en ZwangerFit docent Josee van der Kooij. 

Deze les (van 19.30 - 21.15 uur) wordt op het moment via live-stream Zoom aangeboden. Eerstvolgende datum is op dinsdagavond 18 mei en vrijdagavond 2 juli 2021.  

Kosten; 45,00 euro per stel, als je meedoet aan de zwangerschapspilateslessen van Statiek krijg je €10,00 korting. Vragen en inschrijven; stuur je mail naar info@statiek.nl

Bewust zwanger

Als aanvulling op de lessen zwangerschapspilates en de partnerles werken we samen met verloskundige Tabitha Kabboord. Kijk voor mindfulnesstraining op ouders-in-balans

 

Change happens through movement and movement heals

Joseph Pilates